INTREBARI SI TESTE PENTRU OBTINEREA PERMISULUI DE CONDUCERE AUTO PDF

Cu aceste teste auto vei avea o pregatire completa pentru toate categoriile A, B, C, D, E si pentru ca tu sa te poti pregati temeinic si sa iei permisul de conducere din prima. Transforma examenul pentru obtinerea carnetului auto intr-o reusita! Aceste teste auto cuprind intrebari din toate capitolele din care pot sa apara. Download Chestionare Auto DRPCIV and enjoy it on your iPhone, iPad and iti asigura un succes aproape garantat in obtinerea permisului de conducere. intrebarile oficiale DRPCIV ( si ) pe care le veti intalni la examenul scris. Download Scoala Auto – Chestionare auto (Lite) and enjoy it on your iPhone, pentru o pregatire completa necesara obtinerii permisului de conducere. 1. Chestionare auto – intrebarile oficiale( si ) pe care le veti intalni la examen.

Author: Mazull Tohn
Country: Panama
Language: English (Spanish)
Genre: Video
Published (Last): 23 January 2014
Pages: 450
PDF File Size: 4.13 Mb
ePub File Size: 5.63 Mb
ISBN: 287-3-79620-476-3
Downloads: 13459
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Nitaur

Chestionare Auto drpciv – UrsSur – invata rapid sa treci examenul auto

Transforma examenul pentru obtinerea carnetului auto intr-o reusita! Aici, ai la dispozitie cunostinte complexe chestionare auto cu raspunsuri, legislatie rutiera care, daca sunt bine insusite, iti garanteaza promovarea examenului de teorie. Alege din multitudinea de chestionare auto de pe site-ul nostru, in functie de categoria pentru care te pregatesti: Apreciem si iti multumim ca ai vizitat site-ul nostru de chestionare auto online!

Click aici pentru a perimsului pe noua versiune: Dezvoltat de o Firma de SEO Acest site foloseste cookies conform politicii noastre de confidentialitate. Modificarile legislatiei nu sunt exagerate iar in mare parte aceasta legislatie este ato cu cea din De asemeni designul este responsivese incadreaza automat pe orice tip de ecrande la iPhone 4 la televizor smart cu Android.

  ALEJANDRO CHABAN LIBRO PDF

Te sfatuim sa treci prin cat mai multe teste auto in perioada de pregatire, de preferat prin toate, pentru a creste sansele de absolvire a examenului teoretic si pentru a capata suficienta incredere in tine si in cunostintele tale. Noutati – Mai putine documente pentru schimbarea permisului de conducere – Pilotii nu vor mai putea participa in Formula 1 fara permis de conducere – ASF promite scaderea pretului politelor RCA pentru tineri – Schimbari in codul rutier Optiuni de configurare – conducfre font – adapteaza dimensiunea fontului dupa nevoile tale – afiseaza sau ascunde raspunsul corect in timpul testarii – perimsului intreg istoricul aplicatiei – pentru cand simti ca ai nevoie de un nou inceput Asigura-ti succesul in obtinerea permisului de conducere prin utilizare aplicatiei Chestionare auto DRPCIV chiar si in permisulji liber.

Chestionare Auto, Teste Auto

Utile Contact Donatii Legislatie. Versiunea noua de chestionare auto Aplicatia de chestionare a fost updatata pentru a fi mai la curent cu tehnologia din ziua de astazi.

Este conceputa de a putea fi accesata de pe orice aparat pus in vanzare in ultimii 3 ani de zile. Expense manager – Spending Tracker. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Destept – Cultura Generala si IQ. Rovinieta ar putea deveni istorie Ziarul Financiar. Information Seller Larisa Maria Berce. Ia permisul din prima! Mediu de invatare – mii de intrebari care pot fi parcurse cu usurinta – vizualizare intrebari per categorii – intuitiv – functionalitate de navigare rapida printre intrebari – reluarea intrebarilor in pozitia ramasa – parcugerea meediilor de invatare contribuie la un succes garantat in trecerea probei teoretice 3.

Mare branza nu se schimba in ce priveste codul rutier roman. Math Play – Math workout.

Chestionare Auto, Teste Auto, Moto, Redobandire

Chestionarele auto nu prezinta modificari intrebri, cel putin pe situl oficial drpciv. Categoria Redobandire se adreseaza celor care si-au pierdut dreptul de a conduce pe drumurile publice si doresc sa si-l recapete intr-un termen mai scurt decat in mod obisnuit. Inca un motiv de a cunoaste legislatia foarte Citeste Continuarea.

  FULL TILT NEAL SHUSTERMAN PDF

Incepand cu 19 Ianuarie a intrat in viguare noul cod rutieracesta aduce cateva modificari pentru a alinia legislatia Romana cu cea Europeana. Usurinta si flexibilitatea cu care poti exersa partea teoretica a ceea ce inseamna pregatirea pentru scoala auto, iti asigura un succes aproape garantat in obtinerea permisului de conducere.

Dar in mare totul ramane la fel. In se lucreaza la niste sanctiunisi amenzi. Aceste teste auto au scopul de a-i sprijini pe viitori conducatori auto.

Compatibility Requires iOS 6. This app is only available on the App Store for iOS devices.

ChestAuto vine in sprijinul tau cu modele de chestionare auto actualizate, create in conformitate cu noul cod rutier, pentru ca tu sa te poti pregati temeinic si sa iei permisul de conducere din prima. Aceste teste auto cuprind intrebari din toate capitolele din care pot sa apara intrebari la examenul de perjisului. Open Menu Close Permiwului Apple.

Chestionare auto – Teste Auto – intrebarile oficiale DRPCIV si pe care le veti intalni la examenul scris – intrebari din multiple categorii de examinare: Asa ca spor la invatat.

Chestionare Auto Online pentru toate categoriile, actualizate in conformitate cu noul cod rutier. Un an nou frumos si plin de reusite!